På Team Teatret kan du som journalist, blogger og fotograf altid henvende dig, hvis du har brug for en udtalelse, information om en forestilling eller ønsker et interview med en af vores skuespillere.

Vi værdsætter et åbent og troværdigt samarbejde med medier – uanset om det drejer sig om den lokale avis, det landsdækkende dagblad, tv, radio eller nichebloggen.

Under hver enkelt arrangement her på websitet finder du relevante billeder, som du frit kan anvende i forbindelse med omtale af den pågældende forestilling. Har du indkøbt en af vores turne-forestillinger og skal bruge materiale til markedsføring, kan du finde billeder på turneforestillingens side her på websitet. Plakater udsender vi som aftalt i kontrakten.

Hvis du har brug for andet materiale end det, du kan finde på hjemmesiden, kan du efterlyse det hos os på mail@teamteatret.dk eller ringe på telefon 9712 5577.  Er du teateranmelder og vil være sikker på en plads til vores forestillinger, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, så vi får dig skrevet på listen.

Har du, som journalist, brug for at kontakte os, kan du ringe til Eea Haldan Vestergaard på tlf. 29767689