A Hereford Beefstouw støtter Team Teatret

Man skal aldrig gå i teatret på tom mave … Hos vores sponsor A Hereford Beefstouw kan du mætte maven med gode bøffer. “Aage Damgaard ApS og A Hereford Beefstouw støtter meget gerne Team Teatret, da vi mener, teatret har stor betydning for Herning og dens kulturliv”, forklarer bøf-folkene om baggrunden for sponsoratet.

Kunst, design, atmosfære og fremfor alt mad og vin af høj kvalitet kendetegner den tæt på legendariske Herning-restaurant A Hereford Beefstouw. Gode, friske råvarer, stilfuldt interiør og optimal betjening har været centrale begreber, siden den første restaurant slog dørene op i 1971. Og med mottoet ’god kvalitet og høj service’ er A Hereford Beefstouw i dag vokset til at være en række af restauranter og mikrobryggerier, som har hver deres specielle særpræg og atmosfære.

Midtpunktet hos A Hereford Beefstouw er madmæssigt bøffen – stegt på grillen midt i restauranten. I mere end 30 år har bøfrestauranten serveret møre og velhængte oksebøffer og på restauranten i Lund ved Herning spiser du maden omgivet af smuk kunst på væggene.