Studio 1-2 støtter Team Teatret

Produktionsselskabet Studio 1-2 bakker op om Team Teatret – og det giver god mening. For begge arbejder med kreativt, visuelt arbejde. Med solide rødder i Herning er Studio 1-2 et landsdækkende produktionsselskab, som tilbyder ydelser inden for fotografi, animation, video og tv. For Team Teatret producerer Studio 1-2 forskellige film, som kan bruges i reklamesammenhæng.

Studio 1-2 løser en lang række af forskellige opgaver for kunder: Klassisk portrætfotografering, reklamefotografi, tv-reklamer og film, som bruges til branding og reklame. Derudover producerer Studio 1-2 også tv-serier og tv-indslag for både Danmarks Radio og TV2.

På tværs af faggrænser arbejder fotografer, redigeringsteknikere, videofotografer og multimedie-folk sammen for at opnå det bedste resultat for kunderne – uanset om der er tale om en løsning for en international koncern, en lokal håndværkervirksomhed eller en uddannelsesinstitution. Studio 1-2 betragter sine kunder som samarbejdspartnere, og lægger vægt på fleksibilitet, dynamik og åbenhed.

Det afspejler sig i måden firmaet arbejder på og tonen de omgås andre med.