Team Teatret søger piger til gæstespil af Mungo Park og Teatret st. tv

Vi søger 15 piger i alderen 14-16 år til forestillingen PIGEN MED BOMBERNE den 3.-4. december 2020

Lidt om forestillingen:

PIGEN MED BOMBERNE er naboens datter.
En pige som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det og nu prøver alle at forstå det og forklare det.
PIGEN MED BOMBERNE er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen som er hovedpersonen men alle os andre der prøver at forstå hende. For hvad der sker der med os når vi mister orienteringen og skal frygte det vi troede var allermest trygt og ufarligt.

Forestillingen er den kontroversielle instruktør Tue Bierings nyeste efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS.

Du behøver ikke have skuespillerfaring, men skal have lyst til at stå på scenen. Du skal allerhelst turde være dig selv og gøre hvad man bliver instrueret til.
Du får mulighed for at prøve at være en del af en professionel teaterproduktion og stå på scenen foran 80 publikummer.

Du skal kunne deltage i forestillingen den 3.-4. december fra kl. 15 – 22.
På dagen vil du få instruktioner og være til prøve sammen med en koordinator og en tekniker fra kl. 15. Du vil blive sat ind i konceptet, som overordnet går ud på, at du under forestillingen modtager sms’er med instruktioner om, hvad du skal gøre. Sms som fx læs følgende højt, eller gå til bagscenen og sæt dig, eller kig på den der taler, eller spil dit yndlingsspil på din telefon osv. Om aftenen går det så løs og du kommer på scenen sammen med 3 professionelle skuespillere.
Det skal nævnes, at opgaven er frivillig og derfor ulønnet. Dog vil vi gerne tilbyde dig to fribilletter til en af vores forestillinger, hvor der er ledige pladser. Deruover kan du invitere to personer til at se dig i forestillingen den fredag den 4/12 kl. 17.00. Og så lover vi en unik oplevelse og et rigtigt spændende og sjovt forløb.

Hvis du vil være med, skal du deltage i en audition den 11. november fra kl. 16.30 – 18.00. Auditionen foregår på Team Teatret, Østergade 32, 7400 Herning. Vi forventer, at du kan være tilstede i dette tidsrum, men efter tilmeldingen vil du modtage et specifikt tidspunkt, hvor du skal møde op.

Til auditionen skal du forberede en selvvalgt tekst, som du bliver bedt om at læse højt. Teksten skal blot være på 5 – 8 linjer. Det kan være en tekst fra din yndlingsbog, din yndlingssang eller noget helt tredje, du selv finder på.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til amalie@teamteatret.dk, hvor du skriver dit navn, alder og vedhæfter et vellignende billede af en selv.

Vi skal modtage din tilmelding til additionen senest søndag den 8. november kl. 20.00.

Ved spørgsmål kan Amalie kontaktes på tlf.  53567130 eller på mail amalie@teamteatret.dk
Vi glæder os meget til at se dig!

Bedste Hilsner

Team Teatret og Teams Teaterskole