Tag en uddannelse i scenekunst

OM TALENT

Vi har hver især en masse talenter, der kan udvikles og gro igennem livet. På Teams Teaterskole tror vi på, at alle talenter, hvor forskellige de end er, kan udvikles og anvendes inden for lige præcis det felt som den enkelte interesserer sig for.

Så har du interesse for og lyst til at dyrke scenekunsten, vil vi tage hånd om at styrke netop dine individuelle talenter i den retning. Af samme grund opfordrer vi alle med lyst, nysgerrighed og mod til at søge ind hos os, uanset baggrund og erfaring.

Derfor er denne uddannelse ambitiøs, men ikke elitær, da vi grundlæggende mener, at scenekunst er for alle og kan dyrkes, læres og elskes af alle.

OM UDDANNELSEN

Team Teatrets scenekunstuddannelse, skal ses som et grundkursus, hvor du i løbet af de to år kommer igennem basal skuespiltræning og bliver klogere på de mange forskellige udtryksformer, der gør sig gældende i arbejdet med scenekunst. Undervejs vil du blive konfronteret med din fysik, samt få trænet din mentale udholdenhed, så du vil få et stærkt fundament og lære dig selv bedre at kende.

Arbejdet på uddannelsen kræver både vilje og dedikation, og vi forventer, at du er til stede og følger undervisningen hver gang. Du skal være klar til at planlægge lektiearbejde og fritidsjob uden om vores arbejdstid, og du skal kunne afsætte en weekend hver anden måned til workshops.

Derudover skal du være villig til at bruge din efterårsferie, samt på 2. året også din påskeferie på at øve forestillinger op. Hvert efterår vil vi lave en fælles forestilling/event med både 1. og 2. år, og på 2. året vil du, omkring påske, skulle indgå i en forestilling på et højt teknisk og kunstnerisk niveau på Team Teatrets egen scene. Derudover vil du på uddannelsen komme igennem en masse forløb, der på den ene eller anden måde vil ende ud i en intern visning eller et lille produkt, som kan vises for ens nærmeste.

I løbet af uddannelsen vil du selvfølgelig også opleve en masse forestillinger, både Team Teatrets egne produktioner, samt deres gæstespil. Der vil også være arrangerede ture til bl.a. Aarhus for at se forestillinger der.

Undervisningen på uddannelsen varetages primært af Teams Teaterskoles faste ansatte, der også vil være dit holds kontaktpersoner og tilrettelægge uddannelsens forløb for jer. De faste undervisere er på skift skuespillerne Marie Vestergård Jacobsen, Line Vejgaard Kjær og Stig Reggelsen Skjold fra Team Teatrets eget ensemble.

Du vil desuden møde gæsteundervisere fra den professionelle scenekunstverden, som enten vil komme i små intensive weekend-workshops eller i længere forløb over 5-6 uger, hvor de varetager den ugentlige undervisning.

OM DET SOCIALE

Vi optager hvert år 12 elever, og du vil derfor komme på et hold, som du skal følges med gennem hele uddannelsen. Vi forsøger så vidt muligt at sammensætte så homogent et hold som muligt, men du skal være klar på selv at bidrage positivt ind i fællesskabet. På Team Talent har vi fokus på tætte og stærke sociale bånd og vil arbejde for et generøst og anerkendende rum, hvor der både er plads til undersøgelse, opdagelse og ikke mindst til, at alle kan være sig selv.

Arbejdet med teater og scenekunst siges at styrke ens empatiske evner og folk,  der dyrker teater i deres fritid, møder ofte nogle af deres bedste venner her og danner bånd for resten af livet.

 

OM OPTAGELSE

Vi optager som tidligere nævnt kun 12 elever til Team Talent hvert år. Hvis du ønsker at vide mere om Team Talent og muligheden for at komme til audition, når vi optager elever næste gang, skal du kontakte teaterskoleansvarlig Amalie Mose Klitgaard på formidling@teamteatret.dk eller på tlf. 53567130

OM ALDERSGRÆNSE

Vi har en vejledende aldersgrænse fra 15-20 år, da netop dette tilbud er målrettet unge, der er i gang med en ungdomsuddannelse på gymnasium, handelsskole eller teknisk skole m.fl. Er du yngre eller i gang med 9./10. klasse, foreslår vi at du melder dig på et af Teams Teaterskoles øvrige hold.

Er du ældre, men kan du stadig se dig selv i dette tilbud så kontakt vores formidlingsafdeling og lad os tage en snak.

Pris: 3000,- kr. pr. halvår