Børneteater for de 5-10-årige

Hvis jeg bliver født som… tager publikum med ind i en eventyrlig verden. I en leg dyster vi på først, størst, højest og bedst. Kan den med de korteste ben komme hurtigst frem? Kan den med den største fantasi regne den ud? Tænker små hoveder lige så godt som store og kan alle både vinde og tabe på samme tid og alligevel få deres ønsker opfyldt?

Hvis jeg bliver født som… iscenesættes af Sofie Christiansen, leder af sART Danseteater, og er sidste del i forestillingstrilogien ”Hvis jeg bliver…”. Mens de to første forestillinger handlede om alderdom og voksenliv, tager hun nu fat i barndommen med denne forestilling for børn fra 5 til 10 år og deres familier. Forestillingen er et sprudlende mix af sang, dans, ord og live musik komponeret af multimusikeren Elona Planman. På scenen står hun sammen med skuespiller Marie Vestergård Jacobsen og de to dansere Malthe Ørsted og Ibrahim Madsen. De tager os med på en magisk rejse til en verden, hvor ingen drømme er for store og ingen ønsker for små. En verden, hvor alle muligheder er åbne, hvis man griber dem. Og en verden, der måske ikke er så langt væk, hvis vi virkelig vil det.

Forestillingen turnerer i slutningen af marts og begyndelsen af april 2023 og kommer så igen på turné på 19. februar til 23. marts 2024.

Læs forestillingens store program her

 

Iscenesætter: Sofie Christiansen

Scenograf: Julie Forchhammer

Medvirkende: Marie Vestergård Jacobsen, Elona Planman, Malthe Ørsted og Ibrahim Madsen

Komponist: Elona Planman

Efter idé af: Sofie Christiansen og Dorthe Bébe

Kostumier: Elsebeth Hede

Sminke og parykker: Sofie Stenholt

Lysdesigner: Søren Lydersen

Scenemester og bygger: Thomas Ravnsgaard

Tekniker: Michael Fogh

Producenter: sART Danseteater og Team Teatret

Pris ex. moms: 20.000 kr for to opførelser til hver max 80 publikummer

Det er også muligt at købe blot en opførelse: 12.000 kr for en opførelse

Varighed: 60 minutter

Mørklægning: Nødvendigt

Spilleareal: Br: 9 m, D: 9 m, H: 3,5 m.

Teknik: Adgang til kraft 3x16 A

Medhjælp: En person til opstilling og nedtagning