Skip to main content

IKKE NOGET PIS

5. marts 2024 – kl. 19.30

KAN DEN VOKSNE MAND FØLGE MED TIDEN?


Grin og græd med, når mændene er ved roret for måske sidste gang i en udleverende komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag. 
I en tid, hvor kvinden ofte har ordet, giver instruktør Kamilla Wargo Brekling mikrofonen til manden – den voksne mand. Kan han følge med tiden? Er han på sporet, eller er han lost? Hvordan synes han egentlig selv, det går? En ny fortælling presser sig på med dybdeborende tragi-komik.

Oplev skuespillerne Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip sammen, når de følger op på forestillingen PIS, som de præsenterede for 15 år siden. Nu mødes de igen i en forandret verden.

Vi præsenterer forestillingen i MCH Herning Kongrescenter i samarbejde med Herning Teater. Til denne forestilling er der fri placering i Kongrescentrets sal.
Løssalgsbilletter kan du købe hos Herning Teater. Køb dem ved at klikke her

FAKTA

DATO: 5. marts 2024
TID: kl 19.30 

SCENE; MCH Herning Kongrescenter

  • Løssalg
    285 KR

KREDITS

Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling

Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Karina Dichov Lund og de medvirkende Co-iscenesættelse, koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund Medvirkende: Lars Mikkelsen, Janus Nabil Bakrawi, Rasmus Botoft, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip

Producent: Det Kongelige Teater

ANMELDELSER


Klichémanden får tiltrængte nuancer i ”Ikke noget pis”, der selvironisk, underholdende og rørende portrætterer det forhenværende stærke køn.
Morten Hede