Skip to main content
 • TeamsTeaterSkole-undervisning
 • TeamsTeaterSkole-undervisning
 • TeamsTeaterSkole-undervisning

  TEATERSKOLE

  Få mere drama i dit liv med Teams Teaterskole

  Vil du tættere på teatret og skabe, se og opleve scenekunst? Vil du udvikle, udtrykke og udfordre dig selv kreativt? Så har du muligheden på Teams Teaterskole. Tilmeld dig et hold her eller læs mere om de forskellige hold og find mere praktisk info her på siden.

  Praktisk info om Teams Teaterskole

  Her finder du praktiske informationer om undervisningen hos Teams Teaterskole. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte teaterskoleansvarlig Amalie Mose Klitgaard på amalie@teamteatret.dk eller på telefon 53567130.

  Hvor tit er der undervisning?

  En sæson varer et halvt år, med to timers undervisning én gang om ugen. Sæsonen afsluttes som regel med en fremvisning for familie og venner. Læs mere under de forskellige hold. Teaterskolen holder ferie i uge 7, uge 14 og uge 42

  Hvor foregår undervisningen?

  Undervisningen foregår i vores seje Teaterskole som ligger i gården bag Team Teatret. Adressen er: Smedegade 1, bygn. 3, 7400 Herning.

  Ankommer du fra Fonnesbechsgade skal du højre om det hvide hegn og ned ad bakken.

  Hvad nu hvis det ikke lige er mig?

  Hvis du har lyst til at prøve om det er noget for dig, skal du alligevel melde dig til. Viser det sig efter 2 undervisningsgange at det alligevel ikke er noget for dig, bliver medlemskontingentet refunderet.

  Fritidspas / tilskud

  I samarbejde med Herning Kommune tilbyder Teams Teaterskole fritidspas til børn og unge mellem 3-17 år. Fritidspas er økonomisk støtte til fritidsaktiviteter og vil du vide mere, kan kulturkonsulent Michelle Marie Østergaard Johnsen kontaktes på mail: bekmj@herning.dk