Skip to main content

TEKNISK INFORMATION

Teatersalen er oprindeligt fra 1907, men den undergik en gennemgribende ombygning ved Team Teatrets indflytning lige efter årtusindeskiftet.

BLACK BOX: Salen er en såkaldt black box-sal med et sceneareal på 9,5 x 10 meter og et publikumsområde på 10 x 10 meter med fleksibel podiekonstrueret publikumsopbygning, der muliggør inddragelse af hele salen for eksempelvis at spille på tværs i en op til 20 m. bred scenografi.
Vi omstiller ofte hele salen, så publikum får en oplevelse, der er tilpasset den aktuelle forestilling. Scenearealet har scenetårn med en højde på 8,6 meter mod 5,5 meter i det traditionelle publikumsområde.

GARDEROBE: Med direkte adgang fra teatersalen ligger skuespillergarderoben med sminke- og omklædningsmuligheder for vores kunstneriske personale. Der er også toiletter og bad som en del af garderoben.

TRÆK: Teatersalen og publikumsområdet i salen er udstyret med 14 kulissetræk og 15 lystræk, der er forbundet til lysdæmpere i dæmperrummet, der ligger umiddelbart i forbindelse med teatersalen.

LYS OG LYD: Bagerst i salen findes vores rimeligt faste lys-lyd afvikling. Herfra har vi forbindelse til lysdæmper og teatrets lydkrydsfelt. Systemet er dog så fleksibelt, at afviklingen kan flyttes, når vi eksempelvis spiller på tværs af salen.

Hent en teknisk tegning af vores teatersal som PDF: Teatersal

Hent en tegning af vores lystræk som PDF: Lystræk