Skip to main content

STJERNEVANDRING

12. marts 2024

VI TRÆKKER TEATRET UD I AFTENMØRKET OG MØDER STJERNERNE


Vi trækker teatret ud af den vante sal og ud i aftenmørket, når vi igen præsenterer Stjernevandring på en tur i og omkring Sdr. Anlæg i Herning.

Det var en stor succes, da to hold sidste efterår tog kosmonauterne Stella og Urania os med på en poetisk og musikalsk rumrejse. Nu gør vi det igen. Udstyret med hovedtelefoner guides publikum på en vandring, hvor både saglige og litterære tekster om stjerner løfter alle op på en rumrejse, der er både magisk og sanselig. Flokken forbindes med både jord og himmel, helt bogstaveligt, mens guiderne med sikker hånd fører alle ud og hjem igen.

Glæd dig til musik, sang, videnskab og poesi i en skøn stjerneregn, men skynd dig at købe billet, for der er ganske få pladser på hver tur.

Alle deltagere udstyres med hovedtelefoner, der giver adgang til lydcollager og til at høre performerne guide på vej i aftenen.

OBS Mødested på parkeringspladsen til Sdr. Anlæg med indkørsel fra Gl. Vejlevej – se rutevejledning nedenfor:

Sdr. Anlæg p-plads – Google Maps

Stjernevandring tager publikum med på en rute, der er ca 2,5 km. lang, og ikke egnet til gangbesværede.

FAKTA

DATO: 12. marts 2024
TID: kl 18.30, 20.30 (70 minutter)

SCENE; Knudmosen

  • Voksne
    190 KR
  • Senior (+65)
    150 KR
  • Studie/ung (14-24 ÅR)
    70 KR

KREDITS

Performancekunstnere og iscenesættelse: Alaya Riefensthal og Helga Rosenfeldt-Olsen

Musiker, komponist: Jullie Hjetland og Anna Lidell Instruktørkonsulent: Jesper Riefensthal Scenografi og lysdesign: Alaya Riefensthal og Helga Rosenfeldt-Olsen Kostumer: Alaya Riefensthal

Producenter: Sara Troense og Alaya Riefensthal