Skip to main content

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG

6. maj 2024

DET UPERFEKTE MENNESKE OG DEN PERFEKTE ADFÆRD


Publikumssuccesen baseret på Morten Münsters bestsellerbog kommer til Herning. Glæd dig til en musikalsk og poetisk komedie.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. 
Jytte fra marketing er desværre gået for i dag, tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden? 

Forestillingen varer ca 2 timer incl. pause.

Vi præsenterer forestillingen i MCH Herning Kongrescenter i samarbejde med Herning Teater. Til denne forestilling er der fri placering i Kongrescentrets sal.
Løssalgsbilletter kan du købe hos Herning Teater. Køb dem ved at klikke her

FAKTA

DATO: 6. maj 2024
TID: kl 19.30 (2 timer incl. pause)

SCENE; MCH Herning Kongrescenter

  • Voksne
    275 KR

KREDITS

Instruktør: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen

Scenografi: Julian Toldam Juhlin Dramatisering: Anastasia Nørlund Medvirkende: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne Lys- og videodesign: Jim Falk Lyddesign og musik: Markus Artved Koreografi: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz Forlag: Gyldendal Group Agency Foto: Gudmund Thai

Producent: Folketeatret og Nørrebro Teater

ANMELDELSER


Latteren bølgede gennem Nørrebro Teater under premieren på den bragende morsomme teaterfortolkning af Jytte fra marketing er desværre gået for i dag
Information