Skip to main content

POETRY SLAM

30. april 2024 – kl. 19.30

INTENS ORDBATTLE – ORD DER SLAMMER OG RAMMER

Slammerne vender tilbage og nu kan du glæde dig til mange flere slam-aftener. Der er poetry slam i september, oktober, november, januar, februar og april i denne sæson. Slammermiljøet vokser med raketfart i Herning og omegn, så der er virkelig base for at opleve alt det nye og det gode gamle. Alt samlet i teatrets skønne rammer. Glæd dig til slam, poesi og god stemning.

Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom.
Prøv en fantastisk aften, som du vil være ked af at gå glip af. Så du kommer vel? Ikk’?

Du har mulighed for at være dommer, for som nævnt er poetry slam en konkurrence. Blandt publikum vælges 5 dommere, der undervejs giver points mellem 0,0 og 10,0. Derfor kan du påvirke, hvem der går i finalen og hvem der går skuffet hjem… eller gør de? I slam-miljøet siger man både “The points are not the point – the point is poetry”.

KREDITS

Arrangør: Kultivator & Team Teatret

FAKTA

DATO: 27. september 2023 – 30. april 2024
TID: kl 19.30 

SCENE; TEAM TEATRET

  • Voksne
    50 KR