Skip to main content

DANMARKSPREMIERE SOM TEATER

THE JULEKALENDER

The Julekalender som teater er lige, som du kender den fra TV. Her samles nisserne Frits, Hansi og Günther på en mission om at finde nøglen til spilledåsen, der holder nissen Gammel Nok i live. Med Den Store Bog i hænderne, er nisserne landet i en gammel nissehule i Jylland i nærheden af Oluf og Gertrud Sands hus. Den Store Bog indeholder hemmeligheder, der ikke må komme i en Nåsåers hænder, så da en mystisk fremmed mand ved navn Benny banker på døren til Oluf og Gertrud Sand, er der skumle planer på færde… 

Glæd dig til et gensyn med Gertruds store kasse med julepynt og “æ mistelten” 😘

21. NOV – 21. DEC 2024

THE JULEKALENDER
– Pakken

Med THE JULEKALENDER Pakken får I en samlet oplevelse.

Team Teatret byder indenfor til Danmarkspremiere på teaterforestillingen THE JULEKALENDER, og Scandic Regina Herning byder på julefrokost og fri bar. Det bliver ikke nemmere! I får hele pakken med forestilling, mad og fri bar på Scandic til kun kr. 1195,- for det hele, inklusiv billetgebyr.
Pakken er tilgængelig fredage og lørdage 🎄

Pris 1195,- inkl. billetgebyr. Læs mere her.

21. NOV – 21. DEC 2024

THE JULEKALENDER
– teateroplevelse

Teaterforestillingen The Julekalender er for nuværende udsolgt. Vær den første til at vide, når vi sætter flere dage i salg ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Vil du sikre dig en billet? Tag familien, venner eller kollegaer under armen til The Julekalender Pakken og få en hel aften i underholdningens tegn! Forkæl jer selv med teaterforestilling, mad og fri bar på Scandic for den ultimative hygge-aften 🤩

ABONNEMENT: Få 50 kroner i rabat per billet ved køb af tre forskellige forestillinger i abonnementsordningen.

CHRISTIAN DAMSGAARD

Christian Damsgaard er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole ved Århus Teater i 1993. Han startede karrieren i improvisationsgruppen “Alt På Et Bræt” og har deltaget i revyer landet over. På teatret har han senest været med i Sjællands Teaters Dracula, Teater Nexts Cirkelines Jul og musicalen Come From Away af Fredericia Musical Teater. Christian Damsgaard har også været underviser på blandt andet Skuespillerakademiet, hvor han underviste improvisation fra 2013 til 2018. Han har også stået bag kulissen som tekstforfatter og lagt stemme til tegnefilm. Nu indtager han scenen som Gertrud Sand i The Julekalender. 

GORDON KENNEDY

Gordon Kennedy er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole ved Århus Teater i 1992.
Siden har han hovedsageligt arbejdet på teatre i København, hvor han har haft en forkærlighed for at lave revyer. Udover sit arbejde på teater, er Gordon Kennedy også kendt for sit arbejde med Timm Vladimir. Sammen har makkerparret lavet tv-sketches og sange, der har sat et stort aftryk i dansk komik. Lige nu er hans forté at gå tilbage i tiden, for han har netop spillet i rollen som Grisehandler Larsen i musicalen Matador, der havde premiere 15. februar 2024, og nu er han klar til at indtage rollen som Benny i The Julekalender.

JESPER LOHMANN

Jesper Lohmann er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole ved Odense Teater i 1989. Siden da har han været med i både tv-serier, film, teater og musikteater. Blandt andet har han været med i kendte TV-serier som Taxa, Borgen og Rejseholdet, mens han også kan skrive stykker som Hamlet og Four Jacks på CV’et. Senest har Jesper Lohmann medvirket i den Oscarnominerede kortfilm “Ridder Lykke”. Udover sin optræden på scener og TV landet over, er han også en entertainer, der har slået sit navn fast på den danske musikscene. Nu skifter han mikrofonen ud med en avis i rollen som Oluf Sand i The Julekalender.

KREDITS

Dramatiker: Efter ide af De Nattergale og Hans Erik Saks
Instruktør: Lars Knutzon
Skuespillere: Christian Damsgaard, Gordon Kennedy og Jesper Lohmann
Scenograf konsulent: Michael Simonsen
Kostumedesign og kostumier: Elsebeth Hede
Lysdesign: Michael Fogh
Scenemester og bygger: Niels Sangill

FAKTA

The Julekalender blev så stort et hit, at historien om Frits, Hansi og Günther blev indspillet i to andre lande. Først i Norge i 1994 og herefter i Finland i 1997.