Skip to main content

ALBERT WAS HERE

ALBERT WAS HERE

Hvor langt vil vi gå for at blive set på nettet?

FØDT

10. oktober 1998

DØD

28. juli 2021

Albert was here er en forestilling om mod. Med udgangspunkt i Albert Dyrlunds alt for korte og intense liv, fortælles om den første, spæde generation af danske youtubere, der gik foran og ind i en elektronisk tidsalder, hvor meget stadig var nyt, funklende og uskyldigt. Markedskræfternes grådighed kom først senere.

Det er også en forestilling om at trodse og turde stille sig alene i en verden, hvor der endnu ikke er spilleregler for, hvad der er rigtigt og forkert. Om at leve og ikke bare overleve. Om at gøre en forskel, der har så ubarmhjertige konsekvenser. Om at skrige det første og det sidste skrig, og om blive liket og elsket for det, man har været, når det hele alt for hurtigt er slut.

ABONNEMENT: Få 50 kroner i rabat per billet ved køb af tre forskellige forestillinger i abonnementsordningen. 

SPILLEPERIODE
20.marts – 12. april 2025

SCENE
Team Teatrets scene

VARIGHED 
120 minutter inklusiv pause

TID  
Hverdage klokken 19.30
Lørdage klokken 16.00

PRIS 
Voksne 225 kr. // Unge til og med 25 år 75 kr. //.
Abonnement 175 kr.

Fejl er ikke nederlag, de er
kun midlertidige forsinkelser
på vejen mod succes.

Albert Dyrlund

KIMMIE LIV
SENNOVA

LUE STØVLEBÆK

LUE STØVLEBÆK

JOHANNES NYMARK

Styrer sociale medier
os mere, end vi styrer dem?

Det er ny dansk dramatik med musik, humor, smerte og elektrisk kærlighed omhandlende det at skabe sit eget liv og omskabe det, så man ikke sidder fast i forventninger, pres og kedsommelighed. Det er et moderne eventyr om at falde og rejse sig, om at danne og dannes, men i høj grad også om at gøre noget unikt og originalt helt, helt uden filter! 

I ALBERT WAS HERE fortæller vi Alberts historie, men vi tager også fat i vores alles gøren og laden på nettet.

Tag hele familien med i teatret og tag den gode samtale.

Lue Støvlebæk

På trods af sin forholdsvis unge alder er Lue Ditmann Sanden Støvelbæk ved at udvikle sig til én af sin generations bedste karakterskuespillere. Især i ”Skam” på Aveny-T, samt i ”Til Ungdommen” på Teater V viste Lue sit store potentiale med to formidable præstationer. Begge forestillinger modtog en Reumert for Bedste Ungdomsforestilling i henholdsvis 2020 & 2022. Udover en del andre teaterforestillinger, har Lue medvirket i flere film og TV-serier samt lagt stemme til både lydbøger og film. På TV husker mange ham sikkert fra rollen som Leslie Frigh i TV2’s seriehit ”Badehotellet” og Ulrik i ”Den som dræber 3” på Viaplay. Lue Støvelbæks mange roller har bragt flere priser med sig – heriblandt en Talent Reumert i 2020 samt Lauritzens ”Believe In You”-prisen i 2021.

Kimmie Liv Sennova

Kimmie Liv Sennova startede sin skuespillerkarriere i 2020, og på fire år har hun allerede optrådt på nogle af de største scener; Århus Teater, Odense Teater, Aveny-T og Mungo Park for bare at nævne få. Kimmie kan om nogen skabe en troværdig karakter og er derfor blevet flittigt brugt på de danske teaterscener. Kimmie har også lavet TV, hvor hun blandt andet har spillet Julie i ”Dag & Nat”, Stephanie i ”Too Sune” og Rosa i Viaplay-serien ”Elvira”. Kimmie har også spillet mange forskellige roller i TV-showet ”Tæt På Sandheden” med vært Jonatan Spang. Her har hun fået os til at grine, når hun optræder som henholdsvis læge, præst, ung mor, Amalie eller Camilla. For kortfilmen ”Strandet” modtog hun prisen for Bedste Skuespillerpræstation ved Odense Film Festival 2023.

Johannes Nymark

Johannes Nymark blev færdiguddannet i 2009 og er en meget alsidig skuespiller, der har været flittigt brugt i film, tv, teater og musicals. Johannes har blandt andet medvirket i spillefilmene ”Hvidstensgruppen”, ”Lykke Per” og ”Bamse”, og på TV havde han en fremtrædende rolle som Frederik Van Pallandt i ”Merkur”. Johannes er en fremragende sanger og tekstfortolker og har medvirket i et hav af musicals. Blandt andet har han spillet titelrollen som Aladdin i Fredericia Teaters opsætning af Disneys “Aladdin” og senere i The Royal Danish Operas opsætning af ”Aladdin – The Musical”. Af andre musicals kan nævnes ”Ghost – The Musical”, ”Les Miserables” og ”Hairspray”. Udover sin optræden på diverse teaterscener, har Johannes med sin alsidighed også påtaget sig rollen som TV-vært med stor succes.  

Kredits:

Skuespiller: Lue Støvelbæk
Skuespiller: Johannes Nymark
Skuespiller: Kimmie Liv Sennova
Dramatiker: Thomas Lagermann Lundme
Instruktør: Christoffer Berdahl
Scenograf: Ted Pierce
Lysdesign: Ted Pierce
Lyddesign: Jes Theede
Skrædder: Elsebeth Hede
Scenemester: Niels Sangill