Skip to main content

Artist Talk

22. august 2024

Fyraftensopera og Talk: Fra Opera til Teater

Operasanger Morten Frank Larsen debuterer som skuespiller i Team Teatrets egenproduktion «BAG FACADEN»  i september 2024.

I en samtale med teaterdirektør Michael Asmussen fortæller Morten om oplevelsen med at indgå i en teaterforestilling og de udfordringer, det giver for en operasanger. 

Mange interessante spørgsmål rejser sig: Hvordan har rejsen været? Hvilke bespænd har der været undervejs? Er der egentlig forskel på arbejdsmetoder for en operasanger og en skuespiller? En operasanger følger takten og tonearten, når han synger, men gør en skuespiller det? Og kan de to genre og arbejdsmetoder overhovedet arbejde sammen? 

Det bliver dog ikke kun snak det hele, for eftermiddagen bliver krydret med arier af Morten, som han synger akkompagneret af en pianist, der spiller på teatrets flygel. 

Kig forbi – nyd en kop kaffe, et glas øl eller vin og få et unikt indblik i en operasangers arbejde som skuespiller. 

Morten Frank Larsen er østrigsk kammersanger og har sunget på Metropolitan samt modtaget priser for sit virke som operasanger. Michael Asmussen er skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter og kender derfor skuespillerens arbejde indgående. Det store spørgsmål er: Kan man overhovedet forene opera og teater? 


SPILLEPERIODE
22. august 2024

SCENE
Team Teatrets scene

VARIGHED
60 minutter uden pause

TID
22. august klokken 17:00

PRIS
60 kr.