Skip to main content

  Sådan køber du teaterbilletter

  Du kan købe billetter her på siden under den enkelte forestilling, på vores billetkontor på teatret, eller ved at ringe til os. Billetsalget og telefonen er åben mandag til torsdag fra 10-13.

  Derudover har vi altid åbent en time før hver forestilling.

  Praktisk info om billetter

  Her finder du svar på de typiske spørgsmål om billetter.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail@teamteatret.dk eller på telefon 97125577.

  Billetpriser

  Team Teatret billetter koster:

  • Normalpris for løssalgsbillet 190 kroner
  • Senior-billet (over 65 år) 150 kroner
  • Ungdomsbillet (14-24 år) 70 kroner
  • Studiebillet 70 kroner
  • Voksenbillet til børneteater 60 kroner
  • Børn (0-13 år) til børneteater 60 kroner
  • Gruppebillet (min. 10 voksne) 145 kroner
  • Gruppebillet (min. 20 voksne) 120 kroner

  Alle priser er inkl. 10 kroners billetgebyr pr. billet.

  Derudover tilbyder Team Teatret særlige gruppeaftaler for virksomheder, institutioner, foreninger og skoler. Ønsker du at vide mere om gruppebilletter, er du velkommen til at ringe til os på 97125577.

  Sådan reserverer du billetter

  Hvis du reserverer billetter til en forestilling via telefonen, skal du afhente og betale dine billetter inden for tre dage, med mindre du indgår en anden aftale med billetsælgeren. Hvis du reserverer så tæt på forestillingsdagen, at du ikke kan nå forbi kontoret og betale og afhente dine billetter før forestillingen, anser vi din reservation for at være bindende. Du skal i dette tilfælde betale alle de reserverede billetter, når du ankommer til teatret før forestillingen. Udebliver du fra forestillingen, sender vi dig en faktura svarende til billetternes pris.

  Kan jeg få ombyttet mine billetter?

  Vi bytter gerne din billet mod betaling af et mindre administrationsgebyr. Du kan således bytte din billet til en anden forestilling til samme pris – medmindre forestillingen er udsolgt.

  Ombytning skal ske senest otte dage før forestillingen, med mindre der på baggrund af særlige omstændigheder er truffet anden aftale med personalet på teatret. Ombytning af billetter kan kun ske på teatrets kontor i den almindelige åbningstid.

  Det koster 20 kroner pr. billet.

  Kan jeg få refunderet mine billetter?

  Du kan få refunderet din billet, hvis vi aflyser den forestilling, du skulle have oplevet, og der ikke kan findes en erstatningsforestilling.

  Gruppebilletter

  Du kan købe almindelige gruppebilletter under den enkelte forestilling. Ønsker du at bestille billetter til en større gruppe fra samme virksomhed, forening, skole eller institution, beder vi dig kontakte os på telefon 9712 5577.