Gå til teater i din fritid

Vil du tættere på teatret? Drømmer du om at stå på scenen selv? Har du en amatør-skuespiller gemt inden i dig – eller vil du gerne bare snuse lidt mere til livet på scenen? Så er muligheden der på Teams Teaterskole. Fra august i år kommer der endnu flere muligheder.
Se dem herunder og meld dig til. Vi gør opmærksom på, at det enkelte hold kræver mindst 8 tilmeldte for at blive oprettet.
Hvis du har lyst til, bare at prøve om det er noget for dig, så skriv en mail til formidling@teamteatret.dk. Så kan du komme de to første gange uden binding. Det er dog vigtigt at du kontakter os, før du møder op.
Vær opmærksom på at alle hold har ferie i uge 7 (vinterferien) og uge 15 (påskeferien).

Kids-holdet er for de 6-9 årige
Her arbejder vi med at fortælle og lytte. Vi leger, danser, griner og klæder os ud.

Tween-holdet er for de 10-12-årige børn.
Her lærer du skuespil-teknikker og får en masse værktøjer, som du kan bruge både når du står på scenen og i andre sammenhænge.

Teens-holdene er for unge fra 13-15 år og fra 16-18 år.
Udover en masse undervisning i skuespilteknikker og teatrale værktøjer, er du med til at skabe en forestilling, som du og resten af holdet har premiere på som afslutning på forløbet.

Hvis du er i tvivl, om teaterskolen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til os – du træffer os på telefon 97125577 mandag – fredag fra 10 – 15 og ellers send os en mail på formidling@teamteatret.dk