Gå til teater i din fritid

Vil du tættere på teatret? Drømmer du om at stå på scenen selv? Har du en amatør-skuespiller gemt inden i dig – eller vil du gerne bare snuse lidt mere til livet på scenen? Så er muligheden der på Teams Teaterskole. Fra august i år kommer der endnu flere muligheder.
Se dem herunder og meld dig til. Vi gør opmærksom på, at det enkelte hold kræver mindst 8 tilmeldte for at blive oprettet.
Hvis du har lyst til, bare at prøve om det er noget for dig, så skriv en mail til amalie@teamteatret.dk. Så kan du komme de to første gange uden binding. Det er dog vigtigt at du kontakter os, før du møder op.
Vær opmærksom på at Teams Teaterskole følger skolernes ferieår.

Tilmelding til nye hold åbner 23. juni kl. 12.00. Er dit barn elev på et af de nuværende hold, har du fået særlig besked på mail.

Kids-holdet er for 2. til 4. klasse
Her arbejder vi med at fortælle og lytte. Vi leger, danser, griner og klæder os ud.

Tween-holdet er for 5. til 7. klasse.
Her lærer du skuespil-teknikker og får en masse værktøjer, som du kan bruge både når du står på scenen og i andre sammenhænge.

Teens yngste er for 8.-9. klasse
Teens ældste er fra 16-18 år.
På Teens-holdene arbejder vi med skuespilteknikker og teatrale værktøjer, og på begge hold arbejder vi med at skabe en forestilling, som du og resten af holdet har premiere på som afslutning på forløbet. Udover undervisning tager vi også på inspirationstur, hvor vi besøger andre teatre i Danmark.

Ved spørgsmål kontakt da den teaterskoleansvarlige.

Hvis du er i tvivl, om teaterskolen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til os – du træffer os på telefon 9712 5577 mandag – fredag fra 10 – 15 og ellers send os en mail på amalie@teamteatret.dk