Gå til teater i din fritid

Vil du tættere på teatret? Drømmer du om at stå på scenen selv? Har du en amatør-skuespiller gemt inden i dig – eller vil du gerne bare snuse lidt mere til livet på scenen? Så er muligheden der på Teams Teaterskole.
Se alle mulighederne herunder og meld dig til. Vi gør opmærksom på, at det enkelte hold kræver mindst 8 tilmeldte for at blive oprettet.
Hvis du har lyst til, bare at prøve om det er noget for dig, så skriv en mail til amalie@teamteatret.dk. Så kan du komme de to første gange uden binding. Det er dog vigtigt at du kontakter os, før du møder op.
Vær opmærksom på at Teams Teaterskole følger skolernes ferieår.

Hvis du vil vide mere om tilmelding til forårsholdene 2022,
så kontakt Amalie, vores teaterskoleansvarlige.
Du kan ringe til hende på tlf. 53567130 eller skrive på amalie@teamteatret.dk 

Kids-holdet er for 2. til 4. klasse
Her arbejder vi med at fortælle og lytte. Vi leger, danser, griner og klæder os ud.

Tween-holdet er for 5. til 7. klasse.
Her lærer du skuespil-teknikker og får en masse værktøjer, som du kan bruge både når du står på scenen og i andre sammenhænge.

Teens yngste er for 8.-9. klasse
Teens ældste er fra 16-18 år.
På Teens-holdene arbejder vi med skuespilteknikker og teatrale værktøjer, og på begge hold arbejder vi med at skabe en forestilling, som du og resten af holdet har premiere på som afslutning på forløbet. Udover undervisning tager vi også på inspirationstur, hvor vi besøger andre teatre i Danmark.

Ved spørgsmål kontakt da Amalie Mose Klitgaard, teaterskoleansvarlig, på mail amalie@teamteatret.dk eller på telefon 5356 7130.

I samarbejde med Herning Kommune tilbyder Teams Teaterskole fritidspas til børn og unge mellem 3-17 år. Fritidspas er økonomisk støtte til fritidsaktiviteter og vil du vide mere kan kulturkonsulent Michelle Marie Østergaard Johnsen kontaktes på mail: bekmj@herning.dk