Gå til teater i din fritid

Vil du tættere på teatret? Drømmer du om at stå på scenen selv? Har du en amatør-skuespiller gemt inden i dig – eller vil du gerne bare snuse lidt mere til livet på scenen? Så er muligheden der på Teams Teaterskole.

Tween-holdet er for de 9-13-årige børn.
Her lærer du skuespil-teknikker og får en masse værktøjer, som du kan bruge både når du står på scenen og i andre sammenhænge.
Unge-holdet er for unge fra 14 – 25 år.
Udover en masse undervisning i skuespilteknikker og teatrale værktøjer, er du med til at skabe en forestilling, som du og resten af holdet har premiere på som afslutning på forløbet. Som elev på dette hold får du tilbudt workshops med Team Teatrets professionelle skuespillere – gratis! Ved tilmelding på dette hold har du mulighed for at betale i fire rater á 550 kroner. Det kræver pt., at du tilmelder dig ved at skrive til formidling@teamteatret.dk hvorefter du vil høre nærmere fra os.

Hvis du er i tvivl, om teaterskolen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til os – du træffer os på telefon 97125577 mandag – fredag fra 10 – 15 og ellers send os en mail på mail@teamteatret.dk