Skip to main content

  MEDLEM

  Få indflydelse på dit lokale teater

  Team Teatret er Danmark ældste egnsteater.

  Det drives af Foreningen Team Teatret. Foreningen er for dig, som vil bakke op om og have indflydelse på det lokale teaterliv. Som medlem får du indflydelse, mere teater og gode tilbud og fordele i løbet af sæsonen.

  Foreningen
  Team Teatret

  Her finder du mere information om foreningen, hvilke fordele du får ved medlemskab, samt hvordan du får indflydelse på dit lokale teater. 

  Forening med fordele

  Er du medlem af Foreningen Team Teatret for du mulighed for at komme tættere på:

  Du vil blive inviteret til åbne prøver på vores egne produktioner og vi sender dig løbende nyt fra teatret på en særlig mail for medlemmer.

  I løbet af sæsonen har du én gang mulighed for at invitere to venner med i teatret til en af vores egenproduktioner, som du selv har billet til.

  Dit medlemskab giver adgang til 10 procents rabat på varerne i caféen til vores forestillinger og øvrige arrangementer.

  Forening med indflydelse

  Som medlem har du stemmeret på teatrets årlige generalforsamling og får på denne måde direkte indflydelse på teatrets virke. Dog skal du have været medlem i mindst en måned for at opnå stemmeret.

  I 2023 finder generalforsamlingen sted den 30. september. Som medlem kan du deltage i mødet, og i forbindelse med generalforsamlingen får du en kunstnerisk oplevelse.

  Sådan bliver du medlem

  Prisen for en sæsons medlemskab er aktuelt 100 kr. Medlemskabet er personligt.

  Kunder, der køber årskort til 950 kr. bliver automatisk medlem af foreningen. Har du købt til medlemskab først, og får lyst til, også at købe årskort, kan du få det til 850 kr.

  Sæsonen løber fra 1/7 til 30/6 det efterfølgende år. Du melder dig ind i Team Teatrets forening her link/formular/knap xxxx

  Vedtægter

  Her finder du vedtægterne for Foreningen Team Teatret.
  VEDTÆGTER