Skip to main content

feb
22

TØFTING + GINTBERG

22 februar

Få en helt unik oplevelse, når vi sender 2 legender sammen på banen. Mød komikeren Jan Gintberg og  fodboldlegenden Stig Tøfting i en helt særlig talk som opvarmning til aftenens forestilling No Regrets, der netop handler om Stig Tøftings liv. 

Begrænsede pladser. Book her > 


feb
20

NO REGRETS

20-24 februar kl. 19.30 og 22 februar kl. 16.00

Publikum stod i kø langt ud på gaden, og anmelderne kastede med stjerner, som var det konfetti til præmieren af NO REGRETS med afsæt i Stig Tøftings selvbiografi.

Det er teater om en kompromisløs midtbaneslider og en fortælling om at blive en helt på trods, eller måske i kraft, af de tragedier man har med sig. Tøfting var ingen Laudrup. Han var aldrig selvskrevet, men den århusianske plæneklipper havde en vilje som få og lod aldrig et strå stå.


feb
28

POETRY SLAM

28. februar kl. 19.30

Glæd dig til slam, poesi og god stemning. Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom. Gå ikke glip af en fantastisk aften…Slam!


mar
5

IKKE NOGET PIS

5. marts kl. 19.30

Grin og græd med, når mændene er ved roret for måske sidste gang i en udleverende komedie, der stiller skarpt på at være mand i dag.  I en tid, hvor kvinden har og skal have ordet, giver vi mikrofonen til manden – den voksne mand. Kan han følge med tiden? Er han på sporet, eller er han lost? Hvordan synes han egentlig selv, det går? 


mar
12

STJERNEVANDRING

12. marts 2024,  kl. 18.30 og kl. 20.30

Vi trækker teatret ud i aftenmørket, når vi igen præsenterer Stjernevandring på en tur i og omkring Østre Anlæg.  

Det var en stor succes, da to hold sidste efterår tog kosmonauterne Stella og Urania os med på en poetisk og musikalsk rumrejse. Nu gør vi det igen. Udstyret med hovedtelefoner guides publikum på en vandring, der er både magisk og sanselig.


feb
16

OPHAV

16. februar kl. 19.30 og 15. marts kl 19.30

Anmelderrost tåkrummende komedie. Det handler om gaze, om generationsskifte og om genvordigheder. Familien Böllugaze har tjent stort på steril gaze, men er de glade i rigdommen? Og er de frie?

Fuld af humor har dramatiker Lars Dammark set nærmere på familierelationer af den slags, som vi nok alle kan genkende… 


apr
4

I KRYDSET HAR DE FÅET NY SOFA

4. april kl. 19.30

Helle Helles roman ”de” er skabt om til forestillingen ”I krydset får de ny sofa”. Kvinden ser tilbage og erindringerne fylder det hele og de dukker op på scenen i tekst, lys, farver, billeder, musik og lyde. 

Både romanen og forestillingen har fået masser af anmelderroser med på vejen


apr
5

TANDFEEN

5. april kl. 16.30

Antons lillesøster skriger helt vildt meget. Så meget at forældrene begynder at skændes. Derfor giver Anton sin søster væk – til tandfeen. 

Det fortryder han, og hun må han af sted til Tandfeens slot for at får søsteren tilbage. Det bliver noget af et eventyr med dukker, musik, herlige kostumer og masser af fart og humor, så kan du godt glæde dig. 


apr
15

TENNIS

15-16. april kl. 19.30

DON og GNU er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd.

De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu en gang overfor hinanden i den ultimative og altafgørende duel, vi alle har ventet på. 


apr
23

AT LÆRE AT DØ

23. april kl. 19.30

Oplev en klima-uge, som ingen havde forudset den. Mød klimaoptimisten Andreas og den klimadepressive skolelærer Elin, der skal deltage i kommunens klimauge. Det bliver en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Se den, hvis du også føler dig lammet af voldsomme billeder, høje energipriser og fine politiker-taler uden handling.


apr
30

POETRY SLAM

30. april kl. 19.30

Glæd dig til slam, poesi og god stemning. Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom. Gå ikke glip af en fantastisk aften…Slam!


maj
4

TINY

4. maj kl. 14.00

Ta’ med på en flyvende, flot fortælling om mod og store bedrifter. Oplev et eventyr om venskab og storhed, sat i en tid, hvor mennesket for første gang fik luft under vingerne. 

Bygget på den sande historie om ballon-artist og faldskærmspioner Tiny Broadwick og fyldt med humor, musik og masser af effekter. 


maj
6

JYTTE FRA MARKETING ER…

6. maj kl. 19.30

Publikumssuccesen baseret på Morten Münsters bestsellerbog som musikalsk og poetisk komedie. 

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen…