Skip to main content

AT LÆRE AT DØ

23. april kl. 19.30

Oplev en klima-uge, som ingen havde forudset den. Mød klimaoptimisten Andreas og den klimadepressive skolelærer Elin, der skal deltage i kommunens klimauge. Det bliver en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Se den, hvis du også føler dig lammet af voldsomme billeder, høje energipriser og fine politiker-taler uden handling.


POETRY SLAM

30. april kl. 19.30

Glæd dig til slam, poesi og god stemning. Der er en helt særlig stemning i teatrets café, når der er poetry slam på plakaten. Ord-ekvilibrister dyster i scenelyset og venter på den hårde dom. Gå ikke glip af en fantastisk aften…Slam!


TINY

4. maj kl. 14.00

Ta’ med på en flyvende, flot fortælling om mod og store bedrifter. Oplev et eventyr om venskab og storhed, sat i en tid, hvor mennesket for første gang fik luft under vingerne. 

Bygget på den sande historie om ballon-artist og faldskærmspioner Tiny Broadwick og fyldt med humor, musik og masser af effekter. 


JYTTE FRA MARKETING ER…

6. maj kl. 19.30

Publikumssuccesen baseret på Morten Münsters bestsellerbog som musikalsk og poetisk komedie. 

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen…


THE JULEKALENDER

21. november – 21. december

The Julekalender som teater er lige, som du kender den fra TV.

Til THE JULEKALENDER har du mulighed for at købe Pakken, den ultimative julefrokost i samarbejde med Scandic Regina Herning. Pakken indeholder både forestilling, mad og fri bar på Scandic Regina.


RUNE KLAN – IDIOT

1.maj – 2. maj 2025

Kom med på tur i Rune Klans underholdende og magiske verden, når den sympatiske tryllemester med showet ’IDIOT’ udforsker den det komplekse spind af valg i livets drama, fra dagligdags beslutninger til filosofiske dilemmaer.